дом Криминале Шуменец почина по време на работа в Созопол, изяснява се дали е...

Шуменец почина по време на работа в Созопол, изяснява се дали е токов удар (обновена)

0
ДЯЛ

25-годишен работник от Шумен е починал по време на работа в Созопол. Инцидентът е станал в района на бар „Хедон“ на плажа в новия град, съобщи Флагман.бг. Той е работил като барман и все още бил без трудов договор. Решил да вземе нещо от кухнята, но не намерил ключа. Затова се пъхнал през малкото прозорче, откъдето готвачите подавали храната. Колегите му чули страшен шум на тенджери и чинии и се втурнали да видят какво става.
Открили безжизненото тяло на пода в кухнята и решили, че младият мъж е ударен от ток, затова спрели електричеството и веднага подали сигнал на тел. 112.
25-годишен мъж е бил открит мъртъв тази сутрин в бар в Созопол, потвърдиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.
Около 09.10 ч. днес в РУП – Созопол е получено съобщение за инцидента. На пода в кухненското помещение в безпомощно състояние е открит 25 – годишен мъж от Шумен, работещ като барман в заведението. Своевременно същият е откаран с линейка към УМБАЛ – Бургас, но по пътя е починал.
Колегите му твърдели, че вероятно смъртта е причинена от токов удар, но до момента това не е подкрепено от доказателства. Предстои извършването на аутопсия в отделение съдебна медицина с цел установяване на точната причина за смъртта.
Към момента местопроизшествието се обследва от екип на Инспекция по труда, които да установят дали се касае за трудова злополука.
24shumen.com

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират водата в част от Шумен заради текущ ремонт
Следваща статияМалчугани и пътни полицаи в акция „За да няма страх, спазвай пътния знак!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here