дом Криминале Шофьор на ТИР от Шумен причини тежка катастрофа с двама загинали

Шофьор на ТИР от Шумен причини тежка катастрофа с двама загинали

0
ДЯЛ

Шофьор на ТИР от Шумен е причинил тежка катастрофа с двама загинали край разградското село Дряновец. Това съобщиха за 24shumen.com от Областната дирекция на МВР в Разград.
Трагичният инцидент е станал днес по обед на главен път Е-70 до разклона за село Дряновец. Сигналът е подаден на телефон 112 от преминаващ шофьор.
Загиналите са мъж и жена на 35 години от Русе. Те пътували с джип „Опел Фронтера“.
Шофьорът на ТИР-а – 42-годишен шуменец не е пострадал.
По първоначални данни виновник за тежкият инцидент е водачът на камиона. При движение в посока Русе-Разград ремаркето му поднася и помита насрещно движещия се по главния път джип.
Временно пътят е затворен. Въведени са два обходни маршрута: камионите минават по пътя Разград-Кубрат-Русе, а леките автомобили – по пътя Разград-Дряновец-Сеново-Вятово-Цар Калоян-Русе. В момента се извършва оглед на местопроизшествието от следовател.
Причините за катастрофата се изясняват.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияCOVID-19 в още две училища в Шумен
Следваща статияИнформационната система за контрол на медицинската експертиза (ИСКМЕ) ще стартира на 15 октомври

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here