дом Криминале Шофьор закова дрегера на 2,60 промила, още четирима седнаха пияни зад волана

Шофьор закова дрегера на 2,60 промила, още четирима седнаха пияни зад волана

0
ДЯЛ

Шофьор с 2,60 промила алкохол засякоха служителите на реда в събота вечер. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 21.10 часа в Шумен на ул. „Софийско шосе“ е спрян за проверка 40-годишен мъж от село Осеновец, който управлявал лек автомобил „Мерцедес“, с шуменска регистрация. Нарушителят заковал дрегера на 2,60 промила. Водачът не е дал кръвна проба за химичен анализ. Бил е задържан за срок до 24 часа.
В нощта на събота срещу неделя, около 02.40 часа в Нови пазар на ул. „Цар Освободител“ пътни полицаи спрели за проверка лек автомобил „Опел“ с шуменска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от село Крива река. Дрегерът отчел 2,28 промила алкохол в издишания от нарушителя въздух. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа.
22-годишен шуменец бе засечен да върти волана в неделя сутрин след стабилна почерпка. Около 05.30 часа в Шумен на ул. „Марица“, при посетен сигнал за пътен инцидент от служители на сектор „Пътна полиция“ е извършена проверка на 22-годишен шофьор от града, който управлявал лек автомобил „БМВ“, с шуменска регистрация. Тестът с дрегер показал високото съдържание на алкохол в издишания от нарушителя въздух.
Пил и без книжка мотопедист задържаха полицаите и в Нови пазар. Нарушителят на 37 години е спрян за проверка вечерта около 23.40 часа на ул. „Петко Д. Петков“ в града. Справката показала, че возилото е с чужда регистрация, а „рокерът“ нямал книжка. Тестът с дрегер отчел 1,59 промила алкохол в издишания от нарушителя въздух.На
Подпийнал 23-годишен шофьор на „Ауди“ осъмна в ареста. Преди да се качи на автомобила младежът от село Стоян Михайловски се почерпил, а дрегерът отчел 1,21 промила алкохол. Водачът бил спрян за проверка рано сутринта на улица „Университетска“.
Срещу всички нарушители са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия23-годишен влиза зад решетки за 18 години за опит да убие майка си
Следваща статия1 326 зрелостници от Шуменско се явяват на матура по български език и литература утре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here