дом Култура Читалище „Добри Войников -1856“ подарява два коледни концерта на своята вярна публика

Читалище „Добри Войников -1856“ подарява два коледни концерта на своята вярна публика

0
ДЯЛ

Празнични концерти ще подари на шуменската публика читалище „Добри Войников – 1856“. В навечерието на Рождество Христово, в два поредни дни – на 18-и и 19-и декември, в Концертната зала ще се представят:
18 декември – Коледен концерт на Детски танцов ансамбъл ”Пъргавелче”, Танцов ансамбъл ”Гайтани” – художествен ръководител: Чавдар Чанов и Ансамбъл за народни песни ”Панайот Волов”, с художествен ръководител: Александър Божилов. начален час 18.30.
19 декември – Коледен концерт на вокална формация ”Малка серенада” с художествен ръководител: Николай Тодоров и Балетно студио при НЧ ”Добри Войников -1856”, с художествени ръководители: Ирина Върбанова, Величка Евтимова, Десислава Манова и Наталия Митева. Начален час: 18.00.
Входът и за двата концерта е свободен.
Народно читалище „Добри Войников – 1856“ пожелава на всички светли празнични дни и щастлива Нова 2019 година!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия62-годишна жена е в болница с опасност за живота след инцидент на пътя
Следваща статияСдружение „Златен век“ подари ЕКГ апарат на Неонатологичното отделение в МБАЛ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here