дом Криминале Четири пожара в комини вдигнаха огнеборците на крак

Четири пожара в комини вдигнаха огнеборците на крак

0
ДЯЛ

Четири пожара в комини гасиха огнеборците през последното денонощие, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 13.00 часа в РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в стая на къща на ул.“ Д-р Заменхов“. Към адреса е насочен екип. Изяснено било, че пламъците са в тялото на комина. Погасени са. Не са допуснати материални загуби.
Погасен е пожар в комин в жилищен блок на ул. “Владайско въстание“ в Шумен сигнал за произшествието е получен в 17=39 часа. След пристигане на място екипът заварил да гори комин между трети и четвърти етаж. Загасен е с оцетна киселина.
Пожар в комин на ул. “Сакар“ е възникнал малко преди 20.00 часа снощи. След получения сигнал на място е насочен екип от шуменската пожарна. Огнеборците заварили да гори тялото на комина между 7 и 8 етаж. Установено било, че са напукани стени и плочки на двата етажа. Пламъците били погасени.
Пожар в комин е погасен и в къща в село Красен дол. Сигнал за произшествието е приет малко преди 20.00 часа снощи. Пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоловината от месечната норма дъжд се изля за един ден
Следваща статияСпипаха крадци, задигнали 4 моторни триона от селски имот

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here