дом Политика Четири основни приоритета за развитие на държавата обяви в Шумен председателят на...

Четири основни приоритета за развитие на държавата обяви в Шумен председателят на АБВ Румен Петков

0
ДЯЛ

Селското стопанство, енергетиката, транспортът, туризмът са основните четири приоритета, по които България трябва да се развива. Това обяви на пресконференция в Шумен председателят на партия АБВ Румен Петков. „Българските граждани се нуждаят от дебат за бъдещето на страната след управлението на Бойко Борисов. Нека не се лъжем Борисов вече е минало. Въпросът сега е България на другия ден, ако това не се дебатира ще се изгуби енергията на протеста. Защото нощното шкафче с парите и златните кюлчета на премиера ще бъде още дълго време еманация на България по света“, заяви още Румен Петков. Той се обяви против правителството да се занимава с продажби, концесии и отдаването под наем. „Обявени са концесии за пристанищата във Варна, Бургас, Видин и Русе. Подозирам, че пристанището в Бургас ще се даде на Домусчиев. Дренирането на пристанището във Варна е дадено на фирма, която не притежава нужната техника. Борисов изпълнява всяко желание на Доган. АПИ обяви вчера, че дават 140 000 000 лева на австрийско дружество за надграждане на Тол системата. Миналата година държавата ни бе изхвърлена от Международната морска организация. Сега нашите кораби не могат да пътуват под националния флаг. Това го направиха Борисов и Домусчиев“, коментира още Румен Петков и добави, че обявените от АБВ четири основни приоритета за развитие на на страната са приноса на партията за бъдещето на Българи в дните след края на управлението на Бойко Борисов.
„Почтено е организаторите на протестите, че искат да влязат в политиката, в противен случай хората губят мотивация. Посочили сме шест аргумента и за оставката на Иван Гешев. Едно от основните е, че системно нарушава Закона за специалните разузнавателни средства“, обясни още Румен Петков. Той уточни, че всеки има право да протестира, но определи като неприемливо затварянето на кръстовища и основни пътни трасета. Според Румен Петков преди няколко дни правителството е пропуснало последния си шанс да се оттегли от властта с достойнство. „Против съм протестът да бъде яхнат и от политически партии“, категоричен бе лидерът на АБВ и определи искането на Корнелия Нинова за извънредно заседание на Народното събрание като услуга в полза на ПП ГЕРБ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоган с „обещание“ пред „масово плажуващите“ край летния Сарай: Ще сваля Борисов!
Следваща статияНови 134 случая на COVID-19 при 3 612 изследвани, 2 положителни проби в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here