дом Общество Цветанов в Шумен: Кметовете ни са най-добрите! Обещаваме това, което можем да...

Цветанов в Шумен: Кметовете ни са най-добрите! Обещаваме това, което можем да изпълним

0
ДЯЛ

Нашите кметове са най-добрите. Ние обещаваме това, което можем да изпълним. В началото на своя мандат кметът на Шумен Любомир Христов обеща градът да има нова спортна зала. Тя вече е построена. Разград и Търговище промениха своя облик само за няколко години. Любомир Христов, Валентин Василев и Дарин Димитров доказаха, че могат да променят общините за по-добро. Това заяви Цветан Цветанов пред симпатизанти на управляващата партия, изпълнили до краен предел зала „Арена Шумен“ във вторник вечерта.
Той благодари на кметовете на трите града и подчерта, че те могат и знаят как да побеждават, защото умеят да съчетават интересите на България и интересите на Европа.
С бурни аплодисменти присъстващите посрещнаха кандидатите за евродепутати от ГЕРБ.
„Да кажем: Не на разделението и конфронтацията. Да кажем: Да на европейска България. Благодаря ви за човечността, която означава и борба. Борба за България, за всяко населено място, за всеки млад човек, за всеки възрастен, за всеки учител, за всеки родител, за всеки предприемач. Благодарение на всеки един от вас ние защитаваме каузата на България. Трябва всички заедно да покажем, че ние сме гарант за европейското развитие на България. Нашата кауза е единство и отговорност. Само обединени можем да работим за защита на интересите на всеки един, на всяко населено място. Нека заедно да продължаваме да градим положителния имидж на България“, призова Мария Габриел и отбеляза, че е нужно обединение, за да се работи за каузата на България.

С приповдигнато настроение и заредена с много позитивни емоции публиката в залата посрещна с овации изпълненията на Капанския ансамбъл от Разград, пя заедно с Веселин Маринов, „Тоника Домини“ , а младата Силвана Иванова грабна сърцата на присъстващите с мелодичните си песни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияКрадци задигнаха 48 овце и агнета, ярета и пуйки от стопанства в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here