дом Общество Фондация „Подобри“ и младежите на Шумен с благородна акция

Фондация „Подобри“ и младежите на Шумен с благородна акция

0
ДЯЛ

Фондация “Подобри”, съвместно с Природен парк “Шуменско плато” организират днес доброволческа акция по облагородяването на инвалидната пътека до Астрономическата обсерватория.
В рамките на инициативата ще бъдат поставяни нови табели и и ще бъдат поправени парапетите, които ще служат на хора със зрителни увреждания. Инициативата се организира по проект “Зелена академия”, който е изцяло финансиран от TELUS България, които всяка година спонсорират социално значими проекти, разрешаващи проблеми в сферата на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда. Проектът „Зелена академия“ на фондация “Подобри” цели да обучи деца и младежи по темата за опазването на околната среда
В доброволческата акция може да се включи всеки, който желае, като не забравя да си вземе и инстируенти. Старт на събитието ще бъде дадено от 10.00 часа в събота до Астрономическата обсерваторя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтново слънчево време, живакът в Шуменско ще скочи до 24 градуса
Следваща статияД-р Симидчиев: Маските помагат с 30%, но в ситуацията и това е много!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here