дом Култура Търсят се най-добрите снимки за конкурса „Нови пазар – моят град в...

Търсят се най-добрите снимки за конкурса „Нови пазар – моят град в една снимка“

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Общинска художествена галерия „Петър Персенгиев“ и Община Нови пазар обявиха фотоконкурс на тема „Нови пазар – моят град в една снимка“, съобщиха от общинската администрация.
Конкурсът има любителски характер и е посветен на предстоящия празник на град Нови пазар. Основните цели са да провокира креативността у гражданите на града. Всеки един участник ще има възможност да покаже, как вижда града ни, пречупен през неговия обектив.
Резултатите от конкурса, възпитаващ в любов към родния край, нравственост и естетика, ще бъдат обявени на 12 октомври, понеделник, от 17.30 часа в изложбената зала на Галерията.
Компетентно жури ще определи победителите, както и снимките, които да бъдат включени в изложбата, посветена на празника на град Нови пазар, организирана от ОХГ „Петър Персенгиев“ и Общината.
Печелившите ще бъдат поканени на тържественото откриване, на което ще се връчат наградите.
Kласиралите се на I, II, III място ще получат парични награди.
В конкурса могат да участват всички жители на Община Нови пазар.
Условията са следните:
– участието във фотоконкурса е индивидуално;
– всеки участник има право да се включи с до 3 (три) снимки на фотохартия;
– размерът на снимките следва да е 10/15см (стандартен размер) или 20/30см;
– краен срок за предаването на снимките – 06.10.2020г. /вторник/ включително;
– фотографиите се предават лично в сградата на ОХГ „Петър Персенгиев“, намираща се на адрес: Нови пазар, ул. „Цар Освободител“ №4, с работно време от 09.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 18.00 ч.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИгри с карти или на маса – къде имаме повече шанс за успех?
Следваща статия„Проф. Венета Вичева“ е новият смесен хор на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here