дом Общество Търсят възможности за увеличаване на заплатите в МБАЛ Велики Преслав

Търсят възможности за увеличаване на заплатите в МБАЛ Велики Преслав

0
ДЯЛ

Ключови теми като финансовото състояние на МБАЛ Велики Преслав, възможностите за повишаване на работните заплати, извършването на ремонти и обновяване на болничните стаи бяха обсъдени на среща между ръководството на болничното заведение и кмета д-р Александър Горчев, съобщиха от Община Велики Преслав.
Срещата бе поискана от ръководството на здравното заведение
Сто хиляди лв. е финансовата помощ, която се предоставя от общината, като са осигурени и средства по договор с Министерството на здравеопазването.
Дискутирани са възможности за увеличаване на месечните възнаграждения на медицинските специалисти.
Кметът д-р Александър Горчев е подчертал, че и за напред Общинска администрация твърдо стои за запазването на болницата, която е необходима за община Велики Преслав и съседните населени места.
През настоящата година наред с всички разходи МБАЛ Велики Преслав извърши ремонт на шест болнични стаи в нервно, вътрешно и психиатрично отделения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС над 321 000 лева ще обновяват пътната маркировка в Шумен
Следваща статияБалканите говорят за Европа в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here