дом Спорт Турнирът „Да помогнем на Дарко“ събра футболисти за седма година

Турнирът „Да помогнем на Дарко“ събра футболисти за седма година

0
ДЯЛ

За седма поредна година настоящи и бивши футболисти от Шумен, фенове и приятели на играта участваха в благотворителния турнир „Да помогнем на Дарко“.
В надпреварата на „Атлетик Арена“ тази година участваха 9 отбора. Те събраха средства за възстановяването на шуменския футболист Дарин Тодоров, който пострада тежко при катастрофа през 2010 година.
Всеки тим внесе 50 лева такса за участие. Шалче на любимия отбор и 200 лева дариха членовете на фен клуба на „Левски“ в Шумен.
Тази година Дарин Тодоров не присъства на турнира. Тодоров е в Германия, където се лекува и живее. Той обаче благодари на приятелите си и организаторите на турнира в социалните мрежи.
Снимка: Христо Банчев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСребърните бижута са сред най-купуваните подаръци в Шумен
Следваща статияЖълт код за снеговалеж и виелици в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here