дом Общество Турнири по футбол, волейбол и баскетбол в Седмица на движението в Шумен

Турнири по футбол, волейбол и баскетбол в Седмица на движението в Шумен

0
ДЯЛ

За трета поредна година Общинският младежки съвет (ОМС) организира седмица на движението под мотото „Раздвижи се с ОМС“. След дългите месеци на изолация младите хора в Шумен организират богата програма от спортни инициативи, които ще се проведат във времето от 8 до 12 юли. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Сряда, 8 юли, пред Паметника на свободата (в парка до сградата на общината), е денят за танци. По време на събитието ще бъдат организирани работилници по модерен балет, хип-хоп, брейк, народни танци и други. Демонстрациите, в които могат да се включат всички желаещи, започват от 18.30 часа и ще продължат до 20.30 часа.
Игрите по футбол, волейбол и баскетбол са на 11 юли, събота. Турнирът по футбол ще започне в 10.00 ч. на спортните игрища в двора на СУ „Сава Доброплодни“. Мачовете по волейбол и баскетбол ще се проведат от 17.00 ч. в двора на ППМГ „Нанчо Попович“. Участието в тях става с предварително записване до 10 юли (включително) от следните форми:
Форма за записване по футбол https://forms.gle/5JPnVdXFFAZNPceB7
Форма за записване по волейбол https://forms.gle/v9KYQP2quDtkTTpz8
Форма за записване по баскетбол https://forms.gle/JGCx8GYyZrxBuXgz6

Заключителното събитие в програмата е спортно изкачване на стъпалата към Паметник „Създатели на българската държава“ на 12 юли, неделя. Стартът ще бъде даден в 10.00 ч. от Паметника на Свободата в парка до сградата на общината. Всеки финиширал ще има възможност да се включи в томбола. Палатка, раници, спортни пособия са само част от наградния фонд, осигурен от Община Шумен. Медицински екип с доброволци от Филиала на МУ Варна за поредна година ще помага на организаторите и участниците в Седмицата на движението, организирана от ОМС – Шумен.
Линкове към събитията:
Ден за танци https://www.facebook.com/events/3130423973680940/
Турнир по футбол https://www.facebook.com/events/1099675477098640/
Турнир по волейбол и баскетбол https://www.facebook.com/events/3506674369391453/
Ден за спортно изкачване на Паметника
https://www.facebook.com/events/257161902216740/

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия76 дела са образувани срещу нарушители на домашната карантина в Шуменско
Следваща статияКурбан за здраве и плодородие събра жителите на село Зайчино Ореше (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here