дом Криминале Товарен влак удари автомобил на жп прелеза при Радко Димитриево

Товарен влак удари автомобил на жп прелеза при Радко Димитриево

0
ДЯЛ

Товарен влак блъсна автомобил „Фолксваген Голф“ на жп прелеза при село Радко Димитриево. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Няма жертви и тежко пострадали.
Сигналът за инцидента е подаден малко след 19.09 часа.
Зад волана на лекия автомобил е бил водач на 78 години. След инцидента той е бил контактен и се оплаквал от болка в ръката. Мъжът е пътувал сам в колата. По първоначална информация той е бил заслепен от слънцето и не видял сигнала на семафора.

Вследствие на удара автомобилът е напълно унищожен.
Водачът е правоспособен, а пробата му за алкохол е отрицателна.
Движението в участъка е временно спряно, уточняват от МВР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроверяват сигнал за незаконно сметище край село Маломир
Следваща статияНови 161 случая на COVID-19 у нас за денонощие, в Шуменско – две положителни проби

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here