дом Култура Таланти от Каспичан с награди от Международния конкурс „Звукът на времето“

Таланти от Каспичан с награди от Международния конкурс „Звукът на времето“

0
ДЯЛ

12-годишният Марио Ивайлов от Каспичан спечели престижното второ място на Международния конкурс „Звукът на времето“ във Велико Търново с песента „Високо“ на формация FSB.

До полуфинал в трета възрастова група достигна друго момче от града Петър Петров на 16 години. Той представи песента „Защо се сбогуваме?“
И двамата са възпитаници на Вокалното студио „Звездици“ към Народно читалище „Пробуда 1928“.
„Много съм щастлива от тяхното представяне. Работихме в ситуация, когато репетициите в условия на пандемия бяха сведени до минимум“. Да достигнем до това ниво е безспорен успех“, заяви пред 24shumen.com музикалният педагог Луиза Карагенова. Двамата преминаха през селекция, за да участват в конкурса, уточни тя.
Заради пандемията деца от други държави тази година не са участвали.
И двете талантливи момчета са показали певческите си умения при последното посещение на президента Румен Радев в Каспичан.
Педагогът изрази благодарности към Община Каспичан и ръководството на читалището за ремонтираното вокално студио, където децата от „Звездици“ могат да репетират.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор на „Пежо“ удари мъж и жена на пешеходна пътека в Шумен
Следваща статияОгнеборци спасиха 70 дка ечемик и сграда от опожаряване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here