дом Други Село Панайот Волово е без ток

Село Панайот Волово е без ток

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Силният вятър е прекъснал електричеството в с. Панайот Волово и екипи на „Електроразпределение Север” АД отстраняват повредата, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Бурният вятър в Шумен събори дървета и изпочупи клони на различни места в града и общината. На денонощния телефон в местната администрация са получени сигнали за паднали дървета по Панорамния път от Пожарната към Паметник „Създатели на българската държава” и района на Гроба на курсистите.

Снимка: Община Шумен

Силният вятър е изкоренил два бора в парка до сградата на Общината. Граждани подават сигнали, че изтръгнати и изпочупени дървета има и в квартал „Херсон”, на бул. „Ришки проход”, по пътя от Царев брод към Коньовец, както и на други места.
Работници от ОП „Паркове и обредна дейност“ разчистват уличните платна и пътищата от падналите дървета и клони.
Подаден е сигнал и за паднал стълб на уличното осветление по ул. „Северна” в Шумен.
От близо 14 часа на територията на община Шумен духа силен вятър с пориви от 80 км/ч, съобщават от Хидрометеорологичната обсерватория в Шумен. Рано сутринта температурата беше минус 4 градуса.
Основните улици и булеварди, както и малките улички в града се обработват срещу заледяване. Почистват се пешеходните зони и тротоарите. Въпреки това от общинската администрация призовават гражданите да бъдат внимателни.
Няма затворени за движение пътища от общинската пътна мрежа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСилният вятър остави без ток села в Шуменско
Следваща статияШест населени места в област Шумен са без ток, две – без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here