дом Общество Съветник алармира: Назрява обществено недоволство заради нарушено водоснабдяване в две села

Съветник алармира: Назрява обществено недоволство заради нарушено водоснабдяване в две села

0
ДЯЛ

Обществено недоволство назрява в селата Друмево и Вехтово заради нарушено водоснабдяване. По данни на кметовете се организират подписки от населението в тези села, за да се даде гласност на проблеми, нерешени с години. Това съобщава в докладна до кмета на Община Шумен с копие до управителя на ВиК Метин Джамбазов, председател на групата съветници от ДПС.
Вносителят припомня, че на проведена среща на 30 май с кмета на Шумен, съветниците от ДПС и кметовете на двете села поставили „остро“ въпроси, свързани с нарушено водоснабдяване, вкл. и липса на водоснабдяване в част от село Друмево с искане за спешно съдействие от кмета на Общината.
Джамбазов моли кмета на Шумен докладната му да бъде изпратена до Водното дружество с оглед вземане на незабавни мерки за частично решаване на проблема с ежедневно водоподаване. А също и за предприемане на мерки за решаване на въпроса за в бъдеще.
А на общоселски събрания населението на двете села да бъде уведомено.
„На предстоящата в четвъртък, извънредна сесия на Общински съвет Шумен, заради проблеми относно финансовото състояние на ВиК оператора, да бъде включена и точка предприети ли са някакви мерки след направените оплаквания от хората“, заяви за 24shumen.com Метин Джамбазов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияПолицията залови крадец на автомобил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here