дом Прогноза за времето Студ и мраз в цялата страна

Студ и мраз в цялата страна

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Днес в цялата страна е обявен жълт код за мразовито време. Облачността ще е значителна и навсякъде се очакват ниски минимални температури и отрицателни дневни температури. В отделни области се очакват и слаби превалявания от сняг.
Минималните ще са предимно между минус 12 и минус 7 градуса, в Горнотракийската низина и по Черноморието – малко по-високи, дневните в почти цялата страна ще са отрицателни – между минус 5 и 0 градуса.
В Шуменска област ще бъде облачно, но валежи не се очакват. Минималната температура ще бъде около минус 9 градуса, а дневната – минус 2.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия233 нови случая на COVID-19, в Шуменско 5, 296 излекувани
Следваща статияПътищата в Шуменско са влажни, но обработени против заледяване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here