дом Общество Стоян Стоянов с най-точен мерник в състезанието по стрелба за журналисти

Стоян Стоянов с най-точен мерник в състезанието по стрелба за журналисти

0
ДЯЛ

Стоян Стоянов от Радио Шумен победи в състезанието по стрелба за журналисти. Събитието бе организирано от Областната дирекция на МВР – Шумен по повод професионалния празник на полицията – 5 юли. Стрелбите се проведоха на полигона в Нови пазар.
Журналистите бяха разпределени в четири отбора по трима състезатели. Разстоянието за стрелба бе пет метра. Всеки участник имаше право на девет изстрела с пистолет „Макаров“.
В прецизната стрелба най-добър мерник демонстрира Стоян Стоянов. Той постигна най-висок индивидуален резултат от 74 точки.
След изпитанието Стоянов сподели, че за първи път държи пистолет в ръцете си и участва в състезание по стрелба.

Преди надпреварата всеки стрелец бе запознат с правилата за боравене с огнестрелно оръжие. По време на стрелбата участниците бяха напътствани от инструктори.

Състезанието продължава с участието на служители на реда от всички сектори и районни управления на територията на Областната дирекция на МВР-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗлатен медал за „Поклон пред Умай“ за шуменско читалище
Следваща статияЗапочна авариен ремонт по укрепването на участък от брега на река Енчова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here