дом Култура Стартира V-тото издание на фестивала „Кино в длан“

Стартира V-тото издание на фестивала „Кино в длан“

0
ДЯЛ

Стартира V-тото издание на фестивала „Кино в длан“. Организатори на проявата са Народно читалище „Добри Войников“ в Шумен и киноклуб „Мадарски конник“.
„Кино в длан“ е единственият конкурс у нас за кратки филми, заснети с мобилни устройства – телефон или таблет. Продължителността на филма не трябва да надвишава 5 минути.
Всички желаещи да участват могат да изпращат своите филми до 31 март. Няма жанрови и тематични ограничения. Във фестивала могат да участват хора от всички възрасти. Подробности за условията и начините за участие може да намерите на адрес mkino.org.
Тричленно жури с председател Александър Донев, ще оценява конкурсните филми.
Участниците ще се борят за отличията в Голямата награда на кмета на Шумен, осигурена от Общината. Ще бъдат отличени и най-добрият игрален, документален, анимационен филм и лента на социална тематика. Награди са осигурили и спонсорите на фестивала. Отличените ще получат смартфони и таблети. Сред благодетелите на „Кино в длан“ е китайският технологичен гигант „Huawei“.
В миналогодишното издание на фестивала участваха 80 кинолюбители, а награждаването бе в София.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТол таксите ще оскъпят храните и билетите
Следваща статияТото милионерка откри хотел в Смядово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here