дом Общество Стартира дарителска кампания за зарибяване на язовир „Тича“

Стартира дарителска кампания за зарибяване на язовир „Тича“

0
ДЯЛ

ЦРОО язовир „Тича“ стартира кампания за набиране на средства за зарибяване на язовира. Направени са кутии за дарения, които са поставени в риболовните магазини в Шумен.
Дарения може да направите в:
– магазин „Наслука“ на бул. „Симеон Велики“;
– магазин „Хоби“ на бул. „Мадара“;
– магазин „Риболовни тайни“ до РУМ.
Към всяка кутия са оставени списъци, на които всеки дарител може да впише имената си и сумата, която дарява.
В посочените магазини са поставени мострени тениски. Който желае може да си закупи, като част от средствата, освен стойността на тениските, също ще бъдат за зарибяване.
Със събраните средства ще бъде закупена риба от вида шаран, амур, бяла риба и сом.
Крайната дата на кампанията е 31.10.2019 г.
Кутиите ще бъдат отворени от комисии, след което ще бъде даден пълен отчет за изразходваните средства със снимки и видео, съобщават организаторите на благородната инициатива.
Снимка: Стефан Гочев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез ток днес
Следваща статияОтдайте му се! Международният ден на мързела е

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here