дом Политика Спънка: Заради липсващо решение от ОИК избраха временен председател на ОбС Никола...

Спънка: Заради липсващо решение от ОИК избраха временен председател на ОбС Никола Козлево

0
ДЯЛ

Съветникът от ДПС Неджат Ахмед бе избран за временно изпълняващ длъжността „Председател на Общински съвет Никола Козлево“ на редовна сесия днес.
Той получи необходимите 10 гласа, съобщиха за 24shumen.com съветници. Присъствали са и двамата зам.-кметове Иван Иванов и Феим Мехмед.
Ахмед ще заема временно позицията, тъй като е нямало решение на ОИК. Решение е имало само за прекратяване на пълномощията на досегашния председател Стефан Стефанов и за полагането на клетва на двама съветници от ГЕРБ, обясниха наши източници.
На утрешната извънредна сесия за четвърти пореден път местните парламентаристи отново ще гласуват за председател, но само при наличие на решение от Избирателната комисия.
По всяка вероятност поста ще заеме Неджат Ахмед, тъй като имало готовност за подкрепа от страна на колегите му.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСело Черна отново става арена на традиционните мазни борби
Следваща статияБогати шуменци пробвали да се уредят с енергийни помощи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here