дом Криминале Спор за имот с роднина е коствал живота на цяло семейство в...

Спор за имот с роднина е коствал живота на цяло семейство в Каспичан (видео)

0
ДЯЛ

Междусъседски конфликт за имот между роднини е в основата на жестокото четворно убийство, разтърсило Каспичан днес. Със съдействието на „Специализираните полицейски сили“ при ОД на МВР – Шумен е проникнато в съседен имот, където е задържан 64-годишен, намерени са следи, съотносими към извършеното престъпление. Оказал е пълно съдействие на органите на реда. Това стана ясно на извънреден брифинг в 16.00 часа в Каспичан, който дадоха директорът на ОД на МВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим, окръжният прокурор Маргарита Георгиева и дежурният прокурор Рачев.
Жестокото престъпление на ул. „Раковски“ 3 в град Каспичан е било разкрито за два часа под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен.
Гледката е ужасна в къщата. Мъж на 80 години, съпругата му на 71 години и двете им деца – дъщеря на 48 години и син на 46 години са били заклани жестоко с брадва и нож от 64-годишен техен роднина – бил е племенник на убития възрастен мъж. Засега няма данни да е с психическо заболяване, но бил агресивен и неконтактен. Брадвата е намерена и иззета от местопроизшествието.
Труповете на брат и сестра са намерени в коридора, а на родителите им – в седнало положение на леглото. Не се знае дали са били заспали, когато убиецът е влязъл в дома им.
48-годишната жена е работила като медицинска сестра във Варна и била на гости на родителите си. Брат й пък живеел в съседна къща, скоро се бил върнал от гурбет в Гърция.
Както вече писахме, малко след 9.00 часа тази сутрин 28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от служители на участък „Полиция“ – Каспичан, тъй като от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски служители се отправили към дома, съобщиха от МВР. При отварянето на входната врата са открити две тела. За случая веднага е уведомен административния ръководител на Окръжна прокуратура. При продължилия оглед на място са установени още двама починали. Жертвите са възрастно семейство на 81 и 70 години, и техните син и дъщеря, на 46 години и на 48 години. Множество процесуално-следствени действия са извършени в присъствието на директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим, административния ръководител на Окръжна прокуратура – Шумен Маргарита Георгиева и дежурен прокурор.
Образувано е досъдебно производство за убийство на повече от едно лице по особено мъчителен начин.
Работата по образуваното производство продължава под надзор на прокурор от окръжната прокуратура.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия64-годишен мъж от Каспичан е задържан като заподозрян в извършване на тежко криминално престъпление
Следваща статияИскат ярки пешеходни пътеки заради зачестилите фатални инциденти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here