дом Криминале Спипаха 36-годишен с 20 грама „чай за пушене“

Спипаха 36-годишен с 20 грама „чай за пушене“

0
ДЯЛ
Илюстративна

Около 20 грама наркотично вещество е намерено и иззето от полицейски служители вчера следобед от 36-годишен жител на Търговище. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Мъжът бил пътник в лек автомобил „Шкода Фабия“ с шуменска регистрация. Водачът, 49-годишен от Нови пазар е спрян за проверка на ул.“Софийско шосе“, край Хиподрума. При проверка на контролния пункт пътникът бил притеснен. Това не останало незабелязано от полицейските служители. Извършено било претърсване, по време на което са намерени две пликчета със суха листна тревна маса около 20 грама – по данни на 36-годишният „чай за пушене“. Веществото било иззето, мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИззеха незаконни боеприпаси от дома на починал мъж
Следваща статияПогнаха още четирима, нарушили домашната карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here