дом Политика Социалистите избират новия си лидер на 14 март

Социалистите избират новия си лидер на 14 март

0
ДЯЛ

Шуменските социалисти ще избират новия си лидер на общинска отчетно-изборна конференция на 14 март. На форума общинското ръководство ще представи анализ за изминалите четири години, членовете на шуменската организация ще дадат отчет за работата си в Националния съвет на БСП, както и депутатът Иван Иванов. Това реши пленум на общинския съвет на левицата, съобщиха за 24shumen.com партийни източници.
В дневния ред на конференцията е включен и избор на нов общински съвет на БСП Шумен.
Ще бъдат избрани и делегати на конгреса и номинирани членове от Шумен, които да влязат в националното ръководство. Ще станат ясни и предложенията от общинския център за председател на социалистическата партия.
Настоящият лидер на социалистите Корнелия Нинова е с най-много номинации за високия пост от община Шумен. Доверието на съпартийците си от 86 партийни организации са получили още Калоян Паргов, Кирил Добрев и Красимир Янков.
Досегашният председател на БСП Шумен Веселин Пенчев е предпочетен отново за лидер от повече от половината партийни организации, следват инж. Иван Йонков, бивш зам.-кмет по екология, Анатоли Стоянов, Тодор Тодоров и Николай Калев.
Според нашите източници номинациите никога не са били решаващи при избора, а по-скоро ориентир за настроенията в самата структура.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама „прелетяха“ край радар на п.в. „Белокопитово“, олекват с по 900 лева
Следваща статияПламнал комин опуши стени и напука мазилка в жилище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here