дом Общество Слънчогледи, хризантеми и гербери за първия учебен ден в Шумен

Слънчогледи, хризантеми и гербери за първия учебен ден в Шумен

0
ДЯЛ

Слънчогледи, хризантеми и гербери са сред предпочитаните цветя за първия учебен ден в Шумен. На цветния пазар в града клиенти днес не липсват, въпреки че няма сериозно оживление. Най-купувани са рязани стръкове и единични букети. Слънчоглед, опакован в хартия струва средно 6 лв, роза може да се намери от 4 до 6 лв., герберът е 5 лв. Стрък хризантема върви средно по 3,50 лв. 7 лв. струва лилиумът. Букети се предлагат на цени от 10 до 25 лв.

По-голямо оживление се наблюдаваше в бутик за цветя на ул. „Иван Александър“ в града. „Хората, които уважават традицията първият учебен ден да започне с цвете за първата или любимата учителка, купуват. Искат красиво цвете, може да е само стрък, но държат да е красиво опаковано“, заяви собственичката на бутика. На голям интерес се радват оригиналните аранжировки с цветя, допълвани с тематични аксесоари за учебния ден- моливи, стикери, мини глобуси и др. По думите на търговците цените на цветята са почти без промяна спрямо миналата година. Очакванията са различни-за засилено търсене в сутрешните часове на 15 септември до липсата на клиенти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетири години затвор за Веселин Марешки за изнудване
Следваща статияПротест против задължителното носене на маски в училище организираха родители в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here