дом Общество Служители на СИДП събраха над 83 тона отпадъци

Служители на СИДП събраха над 83 тона отпадъци

0
ДЯЛ

83,5 тона строителни отпадъци събраха и извозиха днес от горските територии служителите на всички 18 териториални поделения към Североизточното държавно предприятие. Отделно по време на акцията за почистване бяха събрани 1295 чувала с различни отпадъци. В националната кампания за почистване, която се провежда днес в цялата страна, участваха на 300 работници от СИДП, като извозването на събраните боклуци се извърши с техника на общините и 60 машини на стопанствата.

За служителите на териториалните поделения и предприятието участието в кампанията за почистване на България е традиция. Горските ежемесечно провеждат подобни акции, за да опазят чисти горите ни. Ако забележите нарушители в горските територии можете да подадете сигнал към телефон 112.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦветан Цветанов към президента: Станете патрон за възраждане на великите стари столици
Следваща статияОбласт Шумен за поредна година се включи в кампанията „Да изчистим България заедно”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here