дом Криминале След сигнал: Мъж осъмна в ареста за притежание на наркотици

След сигнал: Мъж осъмна в ареста за притежание на наркотици

0
ДЯЛ

Малко след 19.00 часа на 4 април полицейски служители на РУ- Нови пазар извършили проверка на 39-годишен мъж след получен сигнал, че държи наркотични вещества. На паркинг до ресторант в град Каспичан полицейски служители проверили собственик на лек автомобил БМВ 320. Установено било, че държи в себе си пликче с около един грам бяло кристалообразно вещество, по негови данни – амфетамин, намерени и иззети са три пакета съдържащи около 30 грама зелено-кафява тревиста маса, която по думите му е марихуана. Иззети са, предстои да бъдат изследвани лабораторно. По време на проверката в автомобила са намерени и иззети три чифта регистрационни табели с шуменски номера.
39-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. За извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДве кражби в Нови пазар
Следваща статияПри обработени 80% от секциите в Шуменско: ГЕРБ води, втори са ДПС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here