дом Култура „Сладкодумци“ празнуват рожден ден с литературно четене

„Сладкодумци“ празнуват рожден ден с литературно четене

0
ДЯЛ

Ученическият литературен клуб „Сладкодумци“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс „Анастас Стоянов“ ще отпразнува 20-тия си рожден ден с литературно четене на 22 януари (сряда) от 17.30 ч. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“.
Целите на клуба са да открива и помага за развитието на таланта на деца с определени интереси в областта на литературното творчество. Да даде възможност за изява на творческите способности на младите автори чрез участия в литературни четения, конкурси и други изяви. Чрез литературни игри и нови знания помага на децата да опознаят света, развива тяхната фантазия и предизвиква творческото им вдъхновение.Задачите са да развие творческите заложби на децата чрез нови знания, разнообразни литературни задачи и участия в конкурси за ученическо литературно творчество.
Снимка: Архив на Център за личностна подкрепа
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия20 години затвор за машинистите, поиска защитата на пострадалите в Хитрино
Следваща статияТри бебета се очакват на Бабинден в шуменската болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here