дом Общество Система за сигурно електронно връчване в община Каспичан

Система за сигурно електронно връчване в община Каспичан

0
ДЯЛ

Граждани и бизнесът в община Каспичан вече спокойно могат да ползват Системата за сигурно електронно връчване за водене на кореспонденция по електронен път. Без необходимост от физическо присъствие се дава възможност за подаване на сигнали, жалби, искания, заявления за услуги, съобщиха от местната администрация.
Друга опция – електронното връчване позволява изпращане и/или получаване и съхраняване на електронни документи за/от публични органи, физически и юридически лица. Поддържа възможност за известяване чрез e-mail и SMS. Времето за изпращане и получаване на документа/съобщението и неговото съдържание се удостоверява с квалифициран времеви и електронен печат на Държавна агенция „Електронно управление”, която поддържа и администрира системата.
Услугата за електронна препоръчана поща представлява еквивалент на препоръчаната поща с обратна разписка, обясняват общински експерти. Предназначена е за граждани и юридически лица, за администрации, в т.ч общини и лица, осъществяващи публични функции, както и за организации , предоставящи обществени услуги.
Линк към Системата за сигурно електронно връчване: https://edelivery.egov.bg/.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлучаите на COVID-19 у нас вече са 243
Следваща статияВсички 8 проби за коронавирус в шуменската болница са отрицателни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here