дом Криминале Семейство е в болница след катастрофа на разклона за Каспичан

Семейство е в болница след катастрофа на разклона за Каспичан

0
ДЯЛ

Семейство е откарано за преглед в Многопрофилната болница в Шумен след катастрофа на разклона за Каспичан по стария път за Варна, преди АМ „Хемус“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Сигналът е получен малко след 14.00 часа. Съобщено било, че са се блъснали два леки автомобила. Ня място са насочени екипи на полиция и спешна помощ. Трима души, водач на лек автомобил „Ситроен“ с шуменска регистрация, жена му и дете са откарани за преглед, контактни са, оплаквали се от болки в гърдите. Детето било с порезни рани на бузата. Водачът на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация, на 23-години е невредим.
По първоначални данни водачът на „Ситроен“-а не спрял на знак стоп и отнел предимството на движещия се по път с предимство водач на „Фолксваген“-а.
Двамата водачи са правоспособни, тествани са за алкохол, пробите им са отрицателни. Очакват се резултати от прегледа на пътниците и водача в „Строен“-а. Движението се осъществява в едната лента и се регулира от екип на Пътна полиция-Шумен. От МВР предупреждават водачите да се движат с повишено внимание.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов дом в Германия за 16 кучета от приюта в Шумен
Следваща статияДемократът Джо Байдън e 46-ият президент на САЩ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here