дом Общество Само за две седмици актуваха над 50 неправилно паркирали

Само за две седмици актуваха над 50 неправилно паркирали

1
ДЯЛ

От началото на септември контролните органи на Общината са съставили 53 акта за неправилно паркиране. При съвместните проверки с КАТ са започнати около 60 процедури. Това стана ясно днес на ежеседмичния брифинг в Общината.
През септември се засилват проверките за неправилно паркиране и престой. Ще обръща сериозно внимание за спазване на правилата за паркиране около учебните заведения, детски градини, обществени заведения, като поликлиники, болници и други. Най-вече ще се следи по натоварените улици на града. Някои приоритетните булевардите са „Славянски“ , „Цар Освободител“ и „Цар Иван Александър“.

„КАТ има процедура за нарушителите, която е по-бърза. Попълват се уведомления, които се поставят на самия автомобил,който е в нарушение, след което водачът трябва да се яви в КАТ“, съобщи гл. експерт Борислав Станев.
Проверките през този месец са извършени, както самостоятелно от общинските органи, така и съвместно с КАТ.
На срещата стана ясно, че са премахнати още около 16 автомобила – доброволно и един принудително, който се намира на площадка за съхранение на ул „Цветан Зангов“ 30.
Образувани са още 10 процедури, които ще започнат до края на седмицата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама си „набраха” 3 кубика дърва от село Габрица
Следваща статияКак върви строежът на „Арена Шумен”? (снимки и видео)

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here