дом Общество Само един кандидат e одобрен за секретар на Община Нови пазар

Само един кандидат e одобрен за секретар на Община Нови пазар

0
ДЯЛ

Само един кандидат за вакантната длъжност „Секретар на Община Нови пазар“ одобри специална комисия след разглеждане на подадените документи.
Калоян Хинчев ще се яви на тест на 2 април от 11.00 часа в зала 310 на сградата на общинска администрация, става ясно от публикувано съобщение на сайта на Общината.
В надпреварата за поста е участвала и дама – Мариела Георгиева. Мотивът на комисията – не отговаря на минималните изисквания за степен на образование и професионален опит.
Длъжностната характеристика на секретаря включва осигуряване на правомощията на кмета и съдейства за осъществяване на стратегията на Общината в областта на административното, правно – нормативното и информационно обслужване на населението.
Съгласно Наредба за заплатите на служителите в държавната администрация размерът на основната заплата за длъжността е в границата на 750 до 2 700 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУдължават сроковете за регистрация в Бюрата по труда
Следваща статияОстава облачно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here