дом Политика Ръководството на БСП номинира Елена Йончева за водач на листата за евровота

Ръководството на БСП номинира Елена Йончева за водач на листата за евровота

0
ДЯЛ

Изпълнителното бюро на БСП излиза с номинацията на Елена Йончева за водач на листата на партията за евровота. Това каза зам.-председателят на БСП Кирил Добрев по БТВ.
„Изпълнителното бюро ще влезе на Национален съвет единодушно с предложението за Елена Йончева“, заяви Добрев. Той посочи, че много са причините да бъде избрана Йончева.
От проведени 293 конференции, Елена Йончева има 266 номинации.
По думите на Добрев с нейната номинация се търси разширяване на влиянието на БСП.
Пленумът на Националния съвет на БСП ще се проведе днес. Освен водача на листата ще бъдат обявени имената на номинираните, които ще се борят за вота на българите за Европейския парламент.
Снимка: Личен профил Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия3 месеца условна присъда за побойник, ще плати 9 710 лева за счупена челюст и избит зъб
Следваща статияДоброволци освежават занемарени обекти във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here