дом Общество Родители от Вехтово и Новосел „на тръни“ за съдбата на детските градини...

Родители от Вехтово и Новосел „на тръни“ за съдбата на детските градини в селата им

0
ДЯЛ

Родителите на деца от шуменските села Вехтово и Новосел очакват на тръни решението на Общинския съвет, дали градините в селата ще бъдат закрити. Припомняме на читателите на 24shumen.com, че вчера те внесоха подписка против предприeмането на тези действия.
Наш източник информира, че опасност от закриване грози и детската градина в шуменския квартал „Мътница“. Жителите на квартала са разтревожени, че ако това се случи, 18 деца ще бъдат принудени да пътуват ежедневно над 10 км.
„Тук сме защото си искаме градината, няма да пуснем децата си да пътуват всеки ден“, заяви една от чакащите майки
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГласувано! Ще плащаме с 23% процента по-скъпа вода (видео)
Следваща статияОтчитат ръст на туристите в областта, вдигат се и приходите на хотелите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here