дом Общество Риболовна надпревара за деца организират във Велики Преслав

Риболовна надпревара за деца организират във Велики Преслав

0
ДЯЛ

С детски риболовен турнир „Децата на Велики Преслав“ ще стартира на 22 септември поредицата от инициативи с които Общината ще участва в борбата за спонсорство на проект в национална кампания на „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО!2020“. Това съобщиха от общинската администрация във Велики Преслав. Риболовният турнир ще се проведе на езеро Рибарника, около града, като надпреварата ще се проведе в две възрастови групи: до 14 години и от 14 до 18 години. Всички участници трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който може да помага. Подкрепа на младите рибари ще оказват професионалистите от Сдружение ловно-рибарско дружество „Велики Преслав“ и Риболовен клуб „Чисти брегове“ гр. Велики Преслав. Тегленето на жребияй от участниците ще бъде в 7,30 часа утре. Включилите се в турнира ще получат талонче за участие в томбола. В края на риболовното състезание талончетата с имената и телефона на участника ще се поставят в специална кутия, а тегленето на печелившите ще се състои на 27 септември (неделя) по време на голям спортен празник в градския парк на Велики Преслав.
Община Велики Преслав е сред още 20 общини в България, които също са заявили участие в националната кампания на „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО!2020“. и ще се борят да получат финансиране на общински проект на стойност 20 000 лева, който цели да стимулира активния начин на живот сред местното население.
Снимка: Боян Ганчев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Нови пазар: „Да засадим заедно дръвче за по-зелено и чисто бъдеще на нашите деца”
Следваща статияУстройство за опесъчаване на пътища закупи Община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here