дом Общество Рецидивистка: Мадам Сара остава зад решетки за сводничество

Рецидивистка: Мадам Сара остава зад решетки за сводничество

0
ДЯЛ

59-годишната Сара С. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ с определение на Шуменския районен съд, с което е уважено искането на Районната прокуратура.
Жената е с повдигнато обвинение за системно предоставяне на жилището си на различни лица за сексуални услуги, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Престъплението по член 155, ал. 5 от НК е извършено в условията на опасен рецидив, тъй като Сара С. вече е осъждана ефективно за същото престъпление, и с користна цел. Тя е изтърпяла наказание лишаване от свобода за срок от 1 година и 8 месеца.
Според обвинението, Мадам Сара, както е известна обвиняемата, е извършила престъплението в периода от 9 до 18 септември тази година. От събраните до момента гласни и писмени доказателства, включително разпити на клиенти, които са се възползвали от терена на Мадам Сара, където били обслужвани от младо момиче, може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието. Това, както и законовата презумпция за наличие на реална опасност обвиняемата да извърши друго престъпление и да се укрие, е било споделено и от състав на Шуменския районен съд, наложил й най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража.
Определението на съда подлежи на обжалване пред Шуменския окръжен съд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДПС регистрира Нида Ахмедов, кандидати за кметове и съветници в община Каолиново
Следваща статияПартия „Обединена социалдемокрация“ регистрира 7 кандидати за общински съветници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here