дом Общество Ремонтират пътя Шумен – Девня край Нови пазар

Ремонтират пътя Шумен – Девня край Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Илюстративна

Предстои стартиране на обект „Превантивен ремонт на път II- 27 /о.п Шумен – Девня/ – Нови пазар – Владимирово-о.п.Добрич – Балчик- Пристанище „Балчик“ от км 0+000 до км 25+000, съобщиха от общинска администрация.
На територията на Нови пазар обектът обхваща началото на ул. „Цар Освободител“ /разклона от Главен път I – 2 Русе -Варна/ до ОK 343, ул. „Петър Берон“ от ОК 343 до ОК 63, ул.“Тодор Каблешков“ от ОК 63 до ОК 16 и ул. „Оборище“ от ОК 16 до ОК 644.
Приканват се експлоатационните дружества, операторите на електронни съобщителни мрежи, собствениците на прилежащи имоти да съобразят инвестиционните си намерения, ако имат такива, отнасящи се за описания участък от пътя.
След завършване на обекта и въвеждането му в експлоатация в 5-годишен срок няма да се разрешават разкопаване и строителни дейности в обсега на пътното платно.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия1 774-ма души смениха личния си лекар през юни в област Шумен
Следваща статияДоживотен затвор за убиеца от Вълнари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here