дом Общество Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” въвежда допълнителни ограничителни мерки

Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” въвежда допълнителни ограничителни мерки

0
ДЯЛ

Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” въвежда от днес допълнителни ограничения при обслужването на своите читатели, с оглед спазването на противоепидемичните мерки в условията на усложнената епидемична обстановка в област Шумен.
Читалните зали и Детски отдел на библиотеката ще са с работно време от 9 до 17 часа, непроменено остава работното време на залите за заемане на литература за дома от възрастни – от 8 до 18.30 часа. Престоят в читалните зали се ограничава до 2 часа на ден, а в залите за заемане на литература за дома от деца и възрастни – до 30 минути.
Остават в сила и действащите към момента противоепидемични мерки, свързани със задължителното носене на предпазна маска, дезинфекция на ръцете и обувките на входовете на библиотеката, спазване на необходимата дистанция, учестена дезинфекция на библиотечните помещения, 72-часова карантина на върнатата литература, еднопосочно движение за възрастните читатели с отделен вход и изход и с отделни станции за връщане и заемане на литература, използване до 50% от капацитета на залите за културно-образователни събития.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияС опасност за живота в шуменската болница е водач на ТИР, пострадал при катастрофа в Исперихско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here