дом Криминале Разсеян шофьор потроши ламарините на две коли

Разсеян шофьор потроши ламарините на две коли

0
ДЯЛ

Водач на „Пежо“ 307 се тресна в задницата на „Опел“ Вектра броени минути след 10.30 часа до Томбул джамия в областния град. Вероятната причина – неспазване на дистанция и отнето предимство. За щастие, щетите са само материални, видя репортер на 24shumen.com.
На мястото има екип на Пътна полиция и платформа, която да вдигне „Пежо“-то, тъй като тя е пострадала доста сериозно. Не е установено наличие на алкохол и при двамата шофьори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖители на Панайот Волово: Кога ще имаме канализация за отпадни води?
Следваща статияОгнеборци гасиха сухи треви, отзоваха се и на фалшив сигнал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here