дом Общество Раздават предпазни маски на възрастни хора пред магазини и аптеки в Шумен

Раздават предпазни маски на възрастни хора пред магазини и аптеки в Шумен

0
ДЯЛ

Безплатни предпазни маски ще бъдат раздадени във вторник на възрастни хора пред магазините и аптеките в Шумен. Инициативата е на фирмата „Саймън Студио“ с управител Симеон Цеков и се реализира съвместно с Община Шумен.
Инициативата ще се осъществи във времето, което е определено за пазаруване от хора над 60 години според заповедта на здравния министър Кирил Ананиев.
Кампанията ще продължи и през следващите дни.
Снимка: style-bio.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПарламентарната група на ГЕРБ дарява 100 000 лв. за борба с коронавируса
Следваща статияСоциалните доставят дезинфектанти на възрастни над 65 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here