дом Криминале Разградчанин и украинец пострадаха при катастрофи в неделния ден

Разградчанин и украинец пострадаха при катастрофи в неделния ден

0
ДЯЛ

Около 12.20 часа на 9 юни до Велики Преслав е възникнал пътен инцидент. Водач на лек автомобил „Ауди“ 80 с търговищка не пропуснал движещия се по път с предимство водач на мотоциклет „Хонда“ с разградска регистрация и са се ударили. След удара водачът на мотоциклета, 54-годишен мъж от Разград, е откаран в МБАЛ – Шумен. След преглед е установена луксация на дясна раменна става и комоцио. Настанен бил за лечение, без опасност за живота. Водачът на „Ауди“-то П.Д./36г./ от град Търговище е тестван за алкохол, наличие не е установено.
Образувано е досъдебно производство.

Малко след 18.30 часа на 9 юни бил приет сигнал за пътен инцидент между селата Изгрев и Осеновец. На място били насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Изяснено било, че водач на „Мерцедес“ 212 Д с украинска регистрация при движение в посока към Силистра излязъл вдясно от пътното платно, и се преобърнал. След удара в МБАЛ – Шумен са откарани водачът, 24-годишен мъж и пътник на 69-години. Двамата са украински граждани. След преглед водачът е освободен с охлузвания, а 69-годишният мъж е настанен за лечение в болничното заведение с фрактура на шиен прешлен и други травми, без опасност за живота.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха пловдивчанин, намериха в колата му 2 грама кокаин
Следваща статияНепълнолетен счупи челюстта на 24-годишен шуменец след скандал в парка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here