дом Криминале Пътна полиция изненада шофьорите по време на акцията „EDWARD“ в Шумен (снимки...

Пътна полиция изненада шофьорите по време на акцията „EDWARD“ в Шумен (снимки и видео)

0
ДЯЛ

Екипи на ОД на МВР Шумен се включиха в акция „EDWARD“– Европейски ден без жертви на пътя. Полицейските патрули спираха водачи пред СУ”Сава Доброплодни”, където вместо актове, раздаваха информационни брошури, изготвени по инициатива на полицията в Шумен.

Брошурите са във вид на книжки с основни нарушения на пътя. За информация на водачите са отпечатани и предвидените от закона санкции и принудителните административни мерки.

Уникалното на информационните листовки е, че такива са отпечатани само и единствено в Шумен.

Водачите от своя страна останаха приятно изненадани и приветстваха добрата идея.
Инспектор Веселин Георгиев говори и за целта на проведената акция.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари гасиха сухи треви и горящ контейнер за смет
Следваща статияВъвеждат такса „вход” за шофьори на Фестивала „Доблест и слава“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here