дом Общество Пътешественикът Тихомир Радев ще прави филм със спонсорските пари от Общинския съвет

Пътешественикът Тихомир Радев ще прави филм със спонсорските пари от Общинския съвет

0
ДЯЛ

Сумата от 2 000 лева, която Общинският съвет в Шумен отпусна за прехода с каяк по Дунав на Тихомир Радев ще бъде използвана за изработването на филм за приключението, научи 24shumen.com от него.
„Благодаря на съветниците и на кмета Любомир Христов, че ме подкрепиха. Никога няма да забравя за спонсорството. Сумата ще бъде оползотворена по предназначение. Решил съм го“, обяви той.
Полицаят е удовлетворен, че е сбъднал детската си мечта – да тръгне по пътя на героя на Жулн Верн от романа „Дунавският лодкар“ в името на една цел.
„Искам, чрез филма, за който ще се консултирам със специалисти да апелирам към младите хора, да не търсят приключенията в дигиталния свят, а в реалния живот. А към възрастните – да не забравят детските си мечти, защото времето лети безпощадно“, каза още той.
Лентата, запечатала всички моменти от приключението, в т.ч. и по време на силни бури ще бъде представена в училища в Шумен и региона. А при интерес и в училища на територията на страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаради гафове: Свалиха председателя на Общинския съвет в Никола Козлево
Следваща статияПроизведения на Росини и Верди ще прозвучат на оперната гала на Паметника

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here