дом Общество Първа копка: Старт на разширяването на Индустриален парк (снимки и видео)

Първа копка: Старт на разширяването на Индустриален парк (снимки и видео)

1
ДЯЛ

С официална церемония стартира разширяването на Индустриален парк – Шумен с новата подзона „С”.

Следвайки поетапната стратегия за развитие, Индустриален парк е разделен на 4 подзони. Към този момент е изградена изцяло инфраструктурата на подзона „А”, реализирани са над 75% от индустриалните площи, в които дейност развиват 18 инвеститори. Новата зона ще предостави на своите ползватели също толкова благоприятна и атрактивна среда, както и вече съществуващите, това увери изпълнителният директор на Индустриален парк Николай Тончев.

„За мен е голямо удоволствие, че днес заедно ще направим първа копка за разширяване на Индустриалния парк. Дори и в най-смелите си мечти не вярвах, че за 3 години ще успеем да реализираме и запълним зона „А”. Това е една инвестиция за бъдещите поколения на Шумен. Развивайки икономиката на града, ние ще успеем да върнем младите хора”, посочи в приветственото си слово кметът Любомир Христов. 
Той пожела успех на изпълнителния директор на Индустриален парк Николай Тончев в реализацията на бъдещата подзона.

Официални гости на събитието бяха областният управител Стефан Желев, председателят на Общински съвет Борислав Беджев, изпълнителният директор на Индустриален парк Николай Тончев, ректорът на ШУ проф. Георги Колев, представителят на Министерството на икономиката Стамен Янев и посланикът на Република България Красимир Минчев, общински съветници и общественици.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия18-годишен погълна „коктейл“ и катастрофира
Следваща статияСтуденти-доброволци ще участват в археологическите проучвания във Велики Преслав

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here