дом Общество Профилактиките продължават, вижте къде няма да има ток в понеделник и вторник

Профилактиките продължават, вижте къде няма да има ток в понеделник и вторник

0
ДЯЛ

В първия ден от новата седмица, 18 септември, от 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Браничево и Загориче.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Пристое, Гусла, и Средковец.
В периода 18.09.2017 г. – 19.09.2017 г. от 08.30 ч. до 16.30 ч., са възможни смущения на електроподаването в района на село Драгоево.

На 19.09.2017 г. от 08.30 ч. до 17.00 ч., ток няма да има в района на „Горска барака“ между селата Никола Козлево и Пет могили.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Дойранци, Вълнари, Никола Козлево, Цани Гинчево, кв. „Кус“, Долина, Ружица, Хърсово, Красен дол, Каравелово, Пет могили, Векилски.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБял люляк цъфна само на 41 км от Шумен, народното поверие предрича дълга и студена зима
Следваща статияЗатварят временно за движение улица “Петър Парчевич” в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here