дом Криминале При съседите: 40-годишен перверзник отива на съд за блудство с три деца

При съседите: 40-годишен перверзник отива на съд за блудство с три деца

0
ДЯЛ
Pixabay.com

40-годишният Дилян Д. е предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени действия с три деца, както и за склоняване на малолетни да наблюдават клипове с полови сношения между възрастни. Пред съда страдащият от разстройство на сексуалното влечение – педофилия, ще отговаря за престъпления по член 149, ал. 5, т. 1 и за две деяния по член 155б, ал. 1 от НК, извършени като продължавани престъпления.
Жертви на сексуалния насилник станали две момчета на 6 и на 8 год. и едно момиче на 9 години. Според обвинението престъпленията били извършени в периода от 1 май до 1 септември 2018 г. по време на лятната ваканция. Престъпните действия на Дилян Д. били улеснени от факта, че децата живеели с насилника в една къща и той успял да се възползва от това и отсъствието на родителите им.
Разкриването на престъпната дейност на 40-годишния подсъдим станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, давал им цигари и им разрешавал да пият кафе. За да спечели доверието им, пускал детски филми, а впоследствие – и клипове с порнографско съдържание. Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на „Чичо Доктор“, а действията си наричал масажи.
Началото на наказателния процес, който ще бъде насрочен за разглеждане в Търговищкия окръжен съд, сексуалният насилник ще изчака в плевенския затвор, където ще бъде преведен до дни. От началото на досъдебното производство Дилян Д. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа първи път Шумен приема финалите на Националното първенство по баскетбол за юноши
Следваща статияОбщината възстановява щафетата „За Шумен“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here