дом Криминале При съседите: Осъдиха педофил, играл на „Чичо Доктор“ с 3 невръстни дечица

При съседите: Осъдиха педофил, играл на „Чичо Доктор“ с 3 невръстни дечица

0
ДЯЛ

40-годишният Дилян Д., който е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени действия с три деца, бе осъден днес на 3 години и 4 месеца лишаване от свобода при общ режим. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Присъдата на Търговищкия окръжен съд бе постановена при условията на съкратено съдебно следствие, поискано от подсъдимия с цел получаване на наказание, намалено с една трета.
Мъжът, който според експертизата страдал от разстройство на сексуалното влечение – педофилия, извършил блудствените действия по време на лятната ваканция през миналата година. Жертви на престъпните му действия станали момчета на 6 и 8 години и 9-годишно момиченце, които живеели в една къща с насилника и в отсъствието на родителите им.
Разкриването на 40-годишния педофил станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, разрешавал им да пушат и да пият кафе. Спечелил доверието им, като им пускал детски филми, а впоследствие започнал да им показва клипове с порнографско съдържание. Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на „Чичо Доктор“, а блудствените действия представял като масажи.
Присъдата на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПриключенецът Тихомир Радев вече е в словашки води
Следваща статияНевероятната природа в смядовско село вдъхновява художници на пленер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here