дом Криминале При съседите: Задържаха за 72 часа мъж, убил с бетонен кол свой...

При съседите: Задържаха за 72 часа мъж, убил с бетонен кол свой роднина

0
ДЯЛ

Окръжната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност и задържа до 72 часа обвиняем за извършено убийство. Това съобщиха от Апелативна прокуратура във Варна.
Сигналът за престъплението е подаден на 11 октомври 2020 г. в 8.10 часа от кметския наместник в село Изворово в Районното управление на МВР в Генерал Тошево. Задържан по случая е 46-годишният Димитър К, който е роднина на жертвата. Тялото на убития Петър П. е намерено на улица в село Изворово с разкъсно-контузна рана в областта на тила. Повиканият екип на спешна помощ е
констатирал смъртта на 60-годишния мъж. Образувано е досъдебно производство за престъпление по член 115 от НК.
Предприетите действия по разследването са установили, че 46-годишният Димитър К. има отношение към деянието. Мъжът е направил и самопризнания. На 10 октомври около 17 часа Петър отишъл в дома на роднината си Димитър с бутилка ракия. Двамата пили, разговаряли и под влияние на алкохола помежду им започнал спор. Димитър изгонил от дома си по-възрастния си роднина. Въпреки това скандалът продължил и извън дома му. Димитър успял за изтръгне парче от бетонен ограден кол и с него ударил Петър в главата. Извършен е оглед на местопроизшествието. Действията по разследването
продължават. Справка за съдимостта на обвиняемия Димитър показва, че е той е съден за шофиране под въздействието на алкохол.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОще четирима медицински служители с COVID-19
Следваща статияНабират кръводарители, прекарали COVID-19 за създаване на рековалесцентна плазма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here