дом Общество Признание: Максим Бехар е обявен за „Най-добър професионалист в Европа“

Признание: Максим Бехар е обявен за „Най-добър професионалист в Европа“

0
ДЯЛ

Компанията“МЗ Communications Group Inc“ с изпълнителен директор Максим Бехар е била обявена за една от най-добрите PR агенции в Европа в международния конкурс „PR Week Global Awards 2020“, научи 24shumen.com.
Българската агенция, чийто ръководител е почетният гражданин на Шумен Бехар е един от двамата финалисти в престижния конкурс. А самият директор е финалист в категорията „Най-добър професионалист в Европа“.
Наградата е важно признание за професионализма ни и дългогодишния опит. Ежедневно работим за да реализираме успешни проекти на наши клиенти, но и за да развиваме PR бизнеса в България. Повече от 25 години „M3 Communications Group Inc“ следва най-високите международни стандарти и прави революция в PR индустрията“, коментираха от компанията.
„Отличието е едно от многото, които досега съм получавал, но ми е изключително ценно защото пазарът е изключително конкурентен вече. Това е световно отличие, признание, не само за мен но и за фирмата, която управлявам, както и за целия бизнес“, заяви за 24shumen.com Максим Бехар.
Конкурсът „PR Week Global Awards“ отличава иновативни проекти и компании, както и PR агенции и експерти от целия свят, които налагат нови тенденции в бизнеса и следват най-високи стандарти.
Победителите за годината ще бъдат обявени на официална церемония в Лондон на 19 май.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха мъж под домашна карантина на друг адрес
Следваща статияЗемеделските производители могат да влизат в Шумен с удостоверение за регистрация по Наредба 3

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here