дом Общество През август изтича валидността на 1 290 паспорта и 504 лични карти...

През август изтича валидността на 1 290 паспорта и 504 лични карти на жители в областта

0
ДЯЛ

Валидността на 1 290 паспорта, 504 лични карти и 430 шофьорски книжки на хора от Шуменско изтича през август. Най-голяма е бройката на личните документи, които подлежат на подмяна през август. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР Шумен.
Служителите на сектор „Български документи за самоличност“ работят на пълен капацитет поради големия брой желаещи да подменят своите лични документи. Само през вчерашния ден са приети 167 заявления и са връчени 153 документа.
Служители са работили до 18.30 часа и са обслужили всички чакащи граждани.
През месец септември изтича валидността на 522 лични карти, 985 паспорта и 391 шофьорски книжки.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия536 пожара са възникнали в Шуменско от началото на годината до момента
Следваща статияЖегата продължава и днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here